XII luxe pluspunten

Punt XII: twaalf unieke huizen, ontworpen met het kenmerkende vernuft van architect Pascal Grosfeld. Twaalf staaltjes vakmanschap, twaalf unieke karakteristieken. Twaalf keer de perfecte afwerking met de beste toekomstbestendige materialen. Wonen met alleen maar pluspunten.

Alle woningen hebben een woonkamer met een plafondhoogte van maar liefst 2,82 m voor een groots en ruimtelijk gevoel. In combinatie met de hoge openslaande dubbele deuren met zijlichten ben je verzekerd van extra veel lichtinval in je woning.
BANNER_PLUSPUNTEN_XII
Alle woningen zijn aangesloten op het groene warmtenet van de gemeente Breda. Daarmee is uw woning nu al voorbereid op de aardgasloze toekomst en draagt u bij aan een schonere, duurzame wereld.
BANNER_PLUSPUNTEN_XII2
Alle woningen beschikken over een zéér compleet uitgeruste badkamer met toilet, twee wastafels, inloopdouche met glazen wand en elektrische radiator. Uiteraard kan de badkamer naar eigen wens worden aangepast.
BANNER_PLUSPUNTEN_XII3
Alle raamkozijnen worden uitgevoerd in brons geanodiseerde aluminium ramen. Hierdoor zijn uw kozijnen niet alleen mooi maar ook onderhoudsvrij.
BANNER_PLUSPUNTEN_XII4
Alle woningen beschikken over balansventilatie met warmteterugwinning. Hiermee bespaart u allereerst op uw energierekening. Bovendien beschik je altijd over een optimaal binnenklimaat zonder last te hebben van koude aanvoer van lucht via raamroosters.
BANNER_PLUSPUNTEN_XII5
Alle woningen beschikken op zolder over een aparte installatieruimte met wasgelegenheid. Deze is afsluitbaar en daarmee geluidsarm.
BANNER_PLUSPUNTEN_XII6
Alle woningen beschikken over houten binnenkozijnen met afgelakte binnen- deuren, een garantie voor luxe en kwaliteit.
BANNER_PLUSPUNTEN_XII7
Alle garages zijn volledig geïsoleerd uitgevoerd en worden standaard opgeleverd met een geïsoleerde sectionaalpoort met elektronische bediening. Op deze manier kun je op eenvoudige wijze je garage bij je woning betrekken.
BANNER_PLUSPUNTEN_XII8
Alle woningen beschikken over vloer- verwarming op de begane grond én op de eerste verdieping. Iedere verblijfsruimte beschikt over een ruimtethermostaat, zodat je het comfort van je woning kunt afstemmen op de wensen van alle bewoners.
BANNER_PLUSPUNTEN_XII9
Alle hemelwaterafvoeren en dakgoten worden uitgevoerd in bruin koper. Dit chique element verrijkt de gevels.
BANNER_PLUSPUNTEN_XII10
Alle woningen hebben elektrisch bedienbare, ingebouwde zonwering en een knikarmscherm op alle oost-, zuid- en westgevels. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een comfortabel binnenklimaat.
BANNER_PLUSPUNTEN_XII11
Voor alle woningen geldt: we kunnen ze aanpassen aan jouw wensen. Heel veel is mogelijk. Een kleine of grote uitbouw, de garage bij de woning betrekken, de trap in een traphal plaatsen, een apart toilet op de eerste verdieping, extra slaapkamers op zolder: we denken en tekenen graag met je mee.

Een droomhuis komt niet met dromen tot stand, wel met slim denken en het visualiseren van je wensen.

Op de volgende pagina’s vind je een aantal opties toegepast op woning XII. Deze opties zijn op elke van de twaalf woningen toepasbaar (de garage-opties zijn uiteraard enkel voor de woningen die een garage hebben).
BANNER_PLUSPUNTEN_XII12